Koulutus

Valmistavaa ja täydentävää hierojakoulutusta

Lahden Hierojakoulun toiminta-ajatuksena on tarjota hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta ja lisäksi jo koulutetuille hierojille ja terapeuteille ammatillista täydentävää koulutusta.

Toiminta-ajatukseemme sisältyy koulutuksen lisäksi Päijät-Hämeen väestölle tarjottavat hoitopalvelut, joita ovat opiskelijahieronta sekä naprapaatin, fysioterapeutin ja koulutetun hierojan vastaanotto.

Hierojakoulutuksemme on perustutkintoa kattavampi sisältäen triggerpistekoulutusta, selkärangan mobilisointia, jäsenkorjausta ja mobilisoivaa hierontaa.

Lahden Hierojakoulusta valmistuttuaan koulu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden jäädä toimimaan ammatinharjoittajana koulun tiloihin. Tämän jälkeen valmistuneella hierojalla on paremmat valmiudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.

Katso lisää esimerkiksi:

http://www.studentum.fi/Lahden_hierojakoulu__b12861.html

Hierojakoulutus

Hierojakoulutus on hierojan ammattitutkintoon valmistavaa ja näyttökokeiden kautta ammattiin johtavaa koulutusta. Koulutukseen sisältyy neljä näyttökoetta. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin ja hän on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä - koulutettu hieroja. Koulutettu hieroja ei maksa ALV:tä hoitomaksuistaan. 

Ammattivaatimusten lisäksi kurssilla opetetaan erikoishierontoja, triggerpistehoitoja ja jäsenkorjausta. Pääsyvaatimuksena on suoritettu peruskoulu ja terveys, joka ei ole esteenä ammatissa toimimiselle.

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus on myös ammattiin johtavaa koulutusta. Siihen kuuluu kaikki samat vaatimukset ja näytöt, kuin hierojakoulutukseenkin. Lisänä tulee urheiluvalmennuksen teoreettinen tausta ja mahdollinen käytännön toteutus. Näytöt läpäisseestä tulee koulutettu hieroja, jonka ei tarvitse maksaa ALV:tä hoitomaksuistaan. Tälle linjalle perusvaatimuksena on oma aktiivinen urheilu-ura tai ura valmentajana.

Hierontapoliklinikka

Koulumme tiloissa toimii opiskelijoiden työssä oppimiseen tarkoitettu hierontapoliklinikka. Polilla on 12 asiakaspaikkaa ja asiakashierontoja tehdään pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 8.00 – 12.00 ja 16.00 – 20.00 sekä perjantaisin 8.00 - 12.00. Lisäksi opiskelijahierontaa on tarjolla viikonloppuisin, perjantaisin klo 16.00 - 20.00, lauantaisin 8.00 - 12.00 ja sunnuntaisin 12.00 - 16.00. Ajanvaraukset tapahtuvat nettiajanvarauksena tai ajanvarausnumerosta 0400 930 529.

Oppilastyönä tehtävä hieronta on edullista. Asiakashieronnoissa opiskelijat harjoittelevat käytännössä hierojan ammattitutkinnon näytössä tarvittavia tietoja ja taitoja. Hieronta sisältää haastattelun ja asiakkaan tutkimisen. Tiloissamme toimii myös koulutetun hierojan, fysioterapeutin ja naprapaatin vastaanotot. Myös heille ajanvaraukset tapahtuvat nettiajanvarauksena tai hierojakoulun numerosta.